Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen
Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug
Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes

Associate


"McKinsey er ingen vanlig 9-17 jobb, og det er jeg glad for!"

Etter en relativt åpen utdannelse (økonomi og administrasjon) var jeg litt usikker på nøyaktig hva jeg ville jobbe med, både med tanke på industri og fagfelt. En av de største fordelene med konsulentbransjen, og McKinsey spesielt, er muligheten til å kunne prøve nye industrier og fagfelt nærmest hver måned om man ønsker det! I løpet av det første året mitt har jeg jobbet innen alt fra shipping, olje og gass til bank, energi og strøm. Samtidig har jeg fått være med på mange kule "mini-prosjekter" hvor jeg har hatt muligheten til å være med i diskusjoner med noen av Norges fremste næringslivstopper, noe som har vært veldig motiverende og inspirerende!

Hvis man, som meg, ønsker å ha muligheten til å reise verden rundt, men fortsatt ha en base i Norge, så er McKinsey uten tvil den beste bedriften å jobbe for. Det skjer mye kult i Norge og på Oslo-kontoret, og jeg har fått være med på flere spennende prosjekter i Oslo-området. Samtidig har jeg fått reise en god del og har blant annet tilbrakt en måned i London og en måned i København på forskjellige prosjekter. I tillegg dukker det ukentlig opp flere muligheter til å jobbe på eksotiske steder som Australia, Brasil og Sør-Afrika.

Sist, men ikke minst, en av hovedgrunnene til at jeg trives i McKinsey er det faktum at det er mye mer enn en standard "9-17" jobb. Jeg har muligheten til å være med på å forme både det norske og det internasjonale næringslivet. McKinsey jobber med de største selskapene, både i Norge og over hele verden, og det å få være med på reisene som disse selskapene tar er helt ufattelig kult. Tanken på at det jeg gjør på jobb er med på å forbedre både næringslivet og samfunnet rundt meg er noe som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!

Torstein Hagen har en bachelorgrad i Business Administration fra University of Bath i England, og er født i Oslo i 1990, men har bodd mesteparten av livet utenfor Norges landegrenser. Han har jobbet i McKinsey siden 2014.