Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen
Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug

Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes
Associate


Om internship

Et internship hos McKinsey er en unik mulighet til å få innsikt i hvordan vi jobber, bli kjent med fantastiske mennesker og lære masse!

Da jeg studerte økonomi på NHH var jeg – i likhet med mange andre – ikke sikker på hva jeg ville gjøre etter studiene. Det jeg visste var viktig for meg i en fremtidig jobb, var et hyggelig miljø med flinke kolleger samt spennende arbeidsoppgaver og utfordringer. McKinsey så ut til å love dette, og derfor søkte jeg på et internship etter bachelorstudiene. Når jeg ser tilbake på dette nå, vet jeg at McKinsey var det absolutt beste valget jeg kunne tatt!

Internshipet mitt var utrolig spennende, og jeg var så heldig å få tilbud om fast ansettelse etterpå. I løpet av de første årene jobbet jeg innenfor et bredt spekter av industrier og funksjoner. Dette ga innblikk i mange ulike aspekter av næringslivet; alt fra strategi til operasjonelle og organisatoriske tema i forskjellige bransjer. Ettersom jeg ble mer bevisst på hva jeg syntes var mest interessant å jobbe med, fikk jeg hjelp til å komme på slike prosjekter. Jeg fikk for eksempel jobbe med strategien til et stort skandinavisk selskap innen detaljvarehandel, noe som ga meg en dypere forståelse av dynamikken innen akkurat den industrien. Prosjektet lot meg også bygge verdifulle relasjoner til både klienten og til andre McKinsey-kollegaer i Skandinavia, noe som har vært veldig nyttig for senere prosjekter.

McKinsey ga meg muligheten til å ta en MBA ved Harvard, gjennom å tilby et stipend, permisjon til utdanning, samt uvurderlig støtte i søknadsprosessen. Ikke bare førte min erfaring fra McKinsey til at min MBA ble en enda bedre læringsopplevelse, det ga meg også mye trygghet og glede å vite at jeg skulle tilbake til en jobb som jeg satte så stor pris på.

Menneskene og miljøet på Oslokontoret er det som virkelig gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Kontoret vårt har en sann følelse av fellesskap og jeg har fått mange gode venner underveis. Jeg er heldig som jobber et sted med eksepsjonelle mennesker og nye, spennende utfordringer hver dag!

Martine har en Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Norges handelshøyskole og en MBA fra Harvard. Hun er opprinnelig fra Asker og hadde sitt internship i 2011.

±