Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen
Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug
Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes

Associate


"Jeg føler meg privilegert!"

Da jeg startet i McKinsey i 2007, ønsket jeg å fortsette læringskurven og lære meg flere ulike industrier. Ulikt enkelte andre, hadde jeg ikke hatt internship i McKinsey og visste ikke helt hva jeg gikk til - men jeg ble veldig positivt overrasket og meget godt mottatt av både konsulenter og andre kollegaer på Oslo-kontoret.

Selv om jeg prøvde ulike bransjer og fagområder i begynnelsen, fikk jeg fort sansen for telekommunikasjon, media og teknologi (TMT), hvor jeg de siste fem årene har brukt så og si all min tid. For meg er dette en utrolig fascinerende bransje, hvor det er rask utvikling og man må hele tiden utvikle seg og være i forkant av trendene for å rådgi våre klienter. McKinsey har et imponerende nettverk av eksperter og investerer mer enn Harvard i forskning hvert år - det er aldri vanskelig å tilegne seg ny kunnskap!

Arbeidshverdagen som partner er variert, spennende og utrolig lærerik. En typisk uke for meg består av to til tre dager i Oslo med klienter og interne møter på Oslo-kontoret, en til to dager på prosjekt i Nederland og kanskje en dag til å presentere et potensielt prosjekt for en klient i Tyskland. Min jobb som partner er å være tilstede både for klientene våre og teamene som jeg leder, i tillegg til å bruke min erfaring i TMT til å hjelpe dem og løse problemene de står ovenfor.

Hva er det beste med å jobbe i McKinsey?

Jeg føler meg rett og slett privilegert; som kan jobbe med de temaene jeg synes er mest spennende, med noen av de største selskapene og utfordringene i den industrien jeg liker mest, og sist, men ikke minst, jobbe med fantastiske mennesker hver eneste dag i både Skandinavia, Europa og Asia.

Jeg kan helhjertet anbefale jobben min, jeg kan garantere at dere aldri vil angre på å starte i McKinsey!

Kjartan Kalstad er utdannet sosialøkonom med master fra University of Warwick, og ansatt i McKinsey siden 2007. Han er opprinnelig fra Oslo og født i 1981.