Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen
Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug
Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes
Associate


Om internship

Internshipet er en fantastisk mulighet til å lære mer om hva McKinsey er, og hvordan vi jobber. Jeg var intern hos McKinsey sommeren 2013, og i løpet av to måneder fikk jeg prøvd meg på et spennende prosjekt i Stockholm. Prosjektet gikk ut på å legge en langsiktig strategi for et stort industriselskap. I tillegg fikk jeg deltatt på mange sosiale aktiviteter, og ble godt kjent med kollegaene mine på prosjektet og i Oslo. Et vellykket sommeropphold hos McKinsey førte til at jeg gjerne ville komme tilbake hit etter mitt siste studieår, da jeg fikk muligheten til det. Siden jeg har datateknikk og kommunikasjonsteknologi som teknisk spesialisering fra studiene fikk jeg tilbud om å starte i BTO, McKinsey's tekonologiavdeling. Å være en del av BTO betyr at jeg litt oftere enn andre konsulenter jobber på prosjekter der teknologi spiller en viktig rolle, men utover det er forskjellene små. Jeg jobber som Junior Associate og har samme type arbeidsoppgaver som andre i samme stilling.

Hva er det beste med å jobbe i McKinsey?

Det beste med McKinsey er menneskene som jobber her. Jeg slutter sjelden å bli imponert av hva kollegaene mine har oppnådd og hva de får til i selskapet. Vi har et ungt miljø i McKinsey, der vi virkelig ønsker å se våre kollegaer lykkes. Jeg er til og med så heldig å få jobbe med fire tidligere klassekamerater fra universitetet. I tillegg til menneskene setter jeg stor pris på fleksibiliteten denne jobben byr på - man kan i stor grad velge selv hvor man vil jobbe, hvem man vil jobbe sammen med og hvilke temaer man vil fokusere på.

Ida Elise Solhaug har en mastergrad i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har vært ansatt siden 2014. Hun kommer opprinnelig fra Mo i Rana og er født i 1990.