Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen
Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug
Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes

Associate


"Mulighet til å forme din egen vei"

Menneskene er årsaken til at jeg begynte i McKinsey, og er hovedgrunnen til at jeg er her fortsatt. Jeg intervjuet med flere ulike selskaper før jeg valgte McKinsey, og avgjørelsen baserte seg i stor grad på at jeg hadde møtt noen intressante og hyggelige mennesker i intervjuprosessen og på forskjellige rekrutteringsarrangement. McKinsey har innfridd mine forventinger til gagns - her jobber det virkelig eksepsjonelle mennesker, og det er noe av det mest givende med jobben min!

"Da jeg begynte hos McKinsey i 2012 fikk jeg spennende utfordringer og mye ansvar med en gang"

Jeg verdsetter muligheten til å jobbe med virkelig store utfordringer, hver eneste dag. Vi jobber med temaer som er viktige for våre klienter, og hjelper dem med å forme deres fremtidsplaner. I løpet av en typisk arbeidsdag er jeg gjerne i møter hos klienter, jobber med analysearbeid og har problemløsningsmøter med teamet. Som prosjektleder er jeg ansvarlig for det overordnede prosjektarbeidet og at vi kommer i mål med arbeidsoppgavene. Arbeidsdagen er varierende og utfordrende, og jeg lærer noe nytt hver dag.

Som arbeidsplass tilbyr McKinsey en stor grad av fleksibilitet. Jeg hadde bodd i utlandet i en periode under studiene, og ønsket en jobb som kunne gi med internasjonale muligheter. I McKinsey har jeg fått muligheten til å jobbe flere steder og har vært innom både Europa, Afrika, Asia og Australia.

Elin har en Master i Økonomi og Finans fra CBS og har vært ansatt siden 2012.