Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen

Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug
Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes

Associate


"Talentfulle mennesker som jobber sammen på tvers av landegrenser"

Jeg var i utgangspunktet tiltrukket av McKinsey fordi jeg ønsket å jobbe internasjonalt, med varierende og utfordrende oppgaver, sammen med svært dyktige mennesker - hvilket har vist seg å bli oppfylt til gagns! Det var i tillegg viktig for meg å jobbe med de mest utfordrende problemstillingene næringslivet står ovenfor, med mulighet for å skape verdier for våre klienter. I McKinsey ble jeg positivt overrasket over hvor raskt vi kommer i kontakt med våre klienters viktigste beslutningstakere, noe som personlig er veldig inspirerende.

Jeg har funnet mitt hjem innenfor energi sektoren, hvor jeg primært jobber med strategiutvikling og forbedringstransformasjoner. Dette gjør jeg på tvers av et bredt spekter med klienter innenfor olje & gass, fornybar energi og private equity.

Jeg har gjennom min karriere brukt store deler av tiden min på prosjekter rundt om i Europa, Afrika, Asia og Australia. Det legges godt til rette for å reise utenlands på prosjekter dersom man ønsker dette, selv om du tilhører Oslokontoret. Det positive med denne modellen er at du en sterk tilknytning til Oslo og menneskene her, uansett hvor i verden du er på prosjekt.

Hva er det beste med å jobbe i McKinsey?

Det jeg jeg liker spesielt godt med McKinsey er at vi er et globalt firma hvor alle har en interesse av å hjelpe hverandre og våre felles klienter. Dersom jeg har behov for å forstå et tema dypere vet jeg at jeg har tilgang til hele vårt globale nettverk, på tvers av stillingsnivåer og landegrenser. Dette innebærer også bransje- og fagnettverk, samt lærings- og utviklingsprogram.

Jeg verdsetter også høyt miljøet og menneskene i McKinsey. Sammensetningen av unge, talentfulle folk med veldig ulik bakgrunn er både imponerende og inspirerende – og ikke minst veldig moro!

Christian Therkselsen er utdannet fra MiT og har vært ansatt siden 2011. Han er opprinnelig fra Asker og født i 1987.