Møt ulike mennesker som jobber hos oss
 
Fritjof Lund
Partner

Christian Therkelsen
Associate Partner

Kjartan Kalstad
Partner

Elin Sandnes
Engagement Manager

Stine Rømmen Anderssen
Associate

Torstein Hagen
Associate

Om McKinsey-internship

Ida Elise Solhaug

Associate

Martine Drageset
Associate

Camilla Thunes
Associate


Om internship

Internship er en gyllen mulighet til å teste ut hverdagen som konsulent, og som intern hos McKinsey får du oppgaver og ansvar fra første dag. Jeg var intern i 2013, og i løpet av sommeren var jeg med på to prosjekter, ett innen retail og ett innen olje og gass. Noe av det mest spennende med intern-perioden var at jeg ble inkludert på teamet på lik linje med de andre som var fast ansatt, og fikk ansvar for egne oppgaver og analyser.

I tillegg var jeg med på problemløsning sammen med resten av teamet, hvor vi diskuterte løsninger på ulike utfordringer. Jeg deltok også i møter med klient, og jobbet tett med disse. I tillegg til prosjektet er det mange sosiale arrangementer i intern-perioden, og en blir veldig godt kjent med de andre som er interns og resten av McKinsey. Vi var blant annet på båttur, middager, leirdueskyting og team-eventer. Dette gjorde at jeg ble kjent med mange på kontoret, og for meg var det veldig verdifullt.

De gode erfaringene mine fra internshipet gjorde at jeg startet i fast jobb hos McKinsey høsten 2014. Det jeg liker best med jobben er at jeg hele tiden møter nye utfordringer, og selv påvirker hva jeg jobber med. Jeg liker veldig godt å jobbe med mennesker, og trives godt med prosjektarbeid i team og med klientkontakt. I tillegg trives jeg veldig godt med mine kollegaer, som for meg er helt nødvendig for en spennende og morsom hverdag.

Camilla Thunes er utdannet siviløkonom fra NHH, ansatt siden august 2014. Hun er opprinnelig fra Bergen og født i 1989.